Boeken2016-12-23T20:32:03+00:00

Stephan’s boeken:

De Karakterman - Boek - Stephan van Duin & Jop de VriezeDe KARAKTERMAN

Een nuchtere kijk op de mannelijke lifestyle

– Wetenschappelijk verantwoord –

Stephan van Duin & Jop de Vrieze

Vergeet de machoman en de metroman. Jop de Vrieze en Stephan van Duin doken in de wetenschap en brengen mannelijkheid terug tot zijn essentie: karakter tonen. In dit met feiten doorspekte relaas komen ze met een nieuw prototype dat past in onze individualistische tijd en waar iedere man zich in kan vinden: de karakterman.

Karaktermannen-Boek-Stephan-van-Duin-Jop-de-Vrieze

Wat betekent het voor jou om man te zijn? Dat je meer geld verdient dan je partner, of in een grotere auto rijdt dan je collega’s of buren? Dat je je het hoofd van je gezin voelt? Omdat jij op die begrafenis wel je tranen in weet te houden? Dat is wel een heel extern gevoel van mannelijkheid.

Echte mannelijkheid zou van binnen moeten komen. Vergeet dus die machoman en ook de metroman – het is tijd voor de karakterman!.

www.dekarakterman.nl

line

Voortplanting

voor in bed, op het toilet of in bad

Ontdek de ‘pimp’ in de pimpelmees, en meer! Voortplanting. Het is de ultieme manier van de natuur om het leuke met het aangename te verenigen. Of eigenlijk; om het nuttige aangenaam te máken. 

Want stel dat seks zo leuk zou zijn als het plakken van je fietsband, wie zou het dan ooit doen?

Er zijn oneindig veel verrassende kanten aan seks. Wie weet bijvoorbeeld hoe seks ooit begonnen is? En waarom klonen we onszelf niet gewoon? Moeten planten ook eerst met elkaar uit eten, en hoe weet een zeeslak of hij/zij de ware (m/v) gevonden heeft?

Stephan van Duin, Voortplanting voor in bed op het toilet of in bad

Stephan van Duin, Voortplanting voor in bed op het toilet of in bad

Koop online
RTL-late-night---Voortplanting-voor-in-bed,-op-het-toilet-of-in-bad---Stephan-van-Duin

Stephan vertelde over het boek bij Humberto Tan in de uitzending.

Voortplanting voor in bed, op het toilet of in bad staat vol met verleiding, vermenigvuldiging en de vele nakomelingen die daar uit verschijnen. Want seks is meer dan alleen de daad. Het begint bij het zoeken van een partner, waar meer voor nodig is dan een mooie staart of kraag.

Tijdens de daad zijn er bizarre mechanismen in het spel, en bij het zorgen voor de kleintjes lijken ouders wiskunde belangrijker te vinden dan het leven van hun kroost (het zijn ook net mensen..).

Bekijk het fragment uit de uitzending terug

line

Biologie

voor in bed, op het toilet of in bad

Dierengedrag, voortplanting, DNA, de werking van hersenen, het reageren op prikkels of een simpel griepje, het is allemaal biologie. ‘Biologie voor in bed, op het toilet of in bad’ is een algemene introductie tot dit brede onderwerp.

Het boek staat vol met verrassende feiten, bijzondere dieren en planten, rare verschijnselen, maatschappelijk relevante onderwerpen en misvattingen.

Met de nuttige informatie in dit fascinerende boek kun je de wereld om je heen beter begrijpen. Zo komt onder meer het antwoord op de volgende vragen aan bod:

  • Wat ontdekte Georges Cuvier?
  • Waarom wordt een sequoia zo groot?
  • Wat is er zo bijzonder aan kraaien?
  • Waarom worden we ziek van een infectie?
  • Waarom is een koraalrif zo kwetsbaar?
  • Wat is de onzichtbare kracht van kwallen?
Stephan van Duin, Biologie voor in bed op het toilet of in bad

Stephan van Duin, Biologie voor in bed op het toilet of in bad

Koop online